Eyeversity & Eyeversity +

Begeleiding van de zelfstandige kwaliteitsopticien naar zijn toekomst.

MISSIE

In samenwerking met de belangrijkste optiekpartners begeleidt Eyeversity de zelfstandige kwaliteitsopticien naar zijn toekomst.

 

VISIE

De opticien beoogt – gesteund door een permanente begeleiding van Eyeversity+ en zijn partners – meer omzet en rendement, door zich duidelijk te onderscheiden dankzij structuur, visie, kwaliteit en innovatie.

 

WAARDEN

  • Groei in innovatie door opbouw van kennis (meer omzet en rendement met de juiste producten en diensten).

  • Kwaliteit (kiezen voor de juiste partners en producten).

  • Vrijheid (weten hoe de toekomst evolueert is vrijheid).

  • Operational Excellence (gebruik documenten Eyeversity+)

Eyeversity__

In samenwerking met de belangrijkste Belgische optiekpartners begeleidt Eyeversity de zelfstandige kwaliteitsopticien naar de toekomst. Tijdens verscheidene congressen per jaar geven gerenommeerde sprekers een duidelijk beeld van het huidige en toekomstige gedrag van de consument en hoe de optiekzaak daar optimaal op kan inspelen.

 

Eyeversity +__

Daarnaast worden de de zelfstandige opticien en zijn medewerker op maat ondersteund in de winkel en individueel opgevolgd door de Eyeversity-partners en Eyeversity-coaches.

De opticien streeft naar meer omzet en rendement. Hij wil zich bovendien duidelijk onderscheiden van zijn concurrenten door het aanbieden van kwalitatieve en innovatieve producten, dankzij het permanente opleidingsprogramma Eyeversity+. Elke deelnemende winkel volgt individueel 1 sessie per kwartaal, zodat het traject is afgerond op 12 maanden (maximaal 6 maanden). Eén sessie in de winkel duurt ongeveer 2,5 uur.

 

 

 

Eyeversity-partners:

Contactlenzen

 

B+L       coopervision        alcon

Glas

 

essilor        hoya        zeiss

 

Monturen

 

deceunynck       safilo       Silhouette