Confortissimo-concept

Serviceplan met 3 jaar garantie, een strategisch jaarplan en een private label

Confortissimo® concept

Confortissimo® is een uniek concept voor de opticien die zich wenst te onderscheiden door klantenbinding, een uitmuntend serviceplan en een doelgericht communicatieplan onder zijn eigen identiteit.

Private Label Confortissimo®

 Lenzen en vloeistoffen

1// MAANDLENZEN

Er zijn veel verschillende soorten maandlenzen. Na een onderzoek van je ogen en je leef-en werkomgeving kiest de opticien samen met jou voor de lens die het best bij je past.

Ontdek hier ons gamma !

2// DAGLENZEN

Ieder dag krijg je een nieuwe, verse lens: je hoeft je lenzen na het uitdoen dus niet meer schoon te maken. Ze zijn dan ook ideaal om te sporten, voor op vakantie of tijdens een avondje uit!

Ontdek hier ons gamma!

3// CONTACTLENSVLOEISTOFFEN

Het wordt nog weleens onderschat, maar het gebruik van de juiste contactlensvloeistoffen is essentieel bij het met plezier dragen van je contactlenzen. Bij het gebruiken van voor het oog of de contactlens ongeschikte vloeistoffen kunnen er allerlei lastige problemen ontstaan die er soms toe kunnen leiden dat gestopt moet worden met het dragen van de lenzen.

Ontdek hier ons gamma!

CONFORTISSIMO® BRILDRAGERS

Onze 7 voordelen

1// 3 JAAR GARANTIE

3 JAAR GARANTIE op breuk & diefstal van je glazen en montuur! Bij vervanging onder garantie bieden we tijdens het 1ste jaar 100% tussenkomst, het 2de jaar 66% en het 3de jaar 33%.*
2 JAAR GARANTIE op breuk en diefstal van de glazen en montuur voor kids.

2// MULTIFOCALE GLAZEN

Keuze uit de laatste generatie multifocale glazen met de breedste kijkzone, aangepast aan je levensstijl en interesses.

3// DUURZAME GLAZEN

Duurzame glazen dankzij een hardlaag, water- en vetafstotende laag en meervoudige ontspiegeling. Zo krijgen fijne krasjes, water, vet en hinderlijke reflecties geen kans meer.

4// EXTRA DUN GLAS

Extra dun glas door maatwerk: met behulp van een geautomatiseerde 3D-scanner wordt de vorm van het montuur afgetast op basis van meer dan 10.000 verschillende meetpunten. Zo kan de opticien het glas extra dun produceren met extra licht, zeer mooi en comfortabel glas als resultaat.

5// PERFECTE MONTAGE

Perfecte montage van jouw bril: ieder van ons kijkt anders en daarom is het belangrijk hiermee rekening te houden bij de montage van je brillengazen. Aan de hand van wel 6 verschillende parameters worden je glazen geproduceerd en gemonteerd.

6// KLANTENKAART

Klantenkaart voor 6 gratis onderhoudsbeurten: nieuwe neuspads, ultrasonreiniging voor een optimale hygiëne, controle en rechtzetten van je montuur.

7// GEWENNINGSGARANTIE

6 weken gewenningsgarantie: kan je ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen de 6 weken wennen aan progressieve glazen, dan worden die kosteloos vervangen door een paar dubbelfocus- of enkelvoudige glazen van hetzelfde type.

*Bij diefstal vragen wij een politieattest. Deze garantie is eenmalig. Het product dat je verkrijgt onder de garantievoorwaarden is identiek (of gelijkaardig) aan het aangekochte product. Geen garantie op krassen en/of splinters op de rand van de glazen. Elk onderhoud wordt je kosteloos aangeboden en heeft een waarde van €12,50. De brilcontroles zijn noodzakelijk opdat wij je de garantie kunnen bieden. Bij misbruik worden de garantievoorwaarden herzien.

CONFORTISSIMO® LENZENDRAGERS

Onze 7 voordelen

1// PREVENTIEZORG

Preventiezorg door periodiek deskundige controles: om de 6 maanden doet de opticien een deskundige controle om perfect passende lenzen, het scherpste zicht en een maximale kwaliteit voor je ogen te garanderen.

2// PROEFLENZEN

Proeflenzen op maat voor een absolute zekerheid: na een deskundige meting krijg je de juiste lens mee op proef.
Indien je ogen toch anders reageren dan verwacht, krijg je gratis een andere soort lens, tot je volledig tevreden bent over het draagcomfort op optimale sterkte.

3// NIEUWE LENZEN

Tijdig nieuwe lenzen met aangepaste vloeistoffen.

4// FLEXIBEL WISSELEN

Flexibel wisselen van sterkte, pasvorm of type lens: indien je wat minder scherp ziet, worden deze gratis vervangen na een deskundige controle. Als je een ander lenstype of product nodig hebt, betaal je slechts het prijsverschil indien de laatste controles en metingen maximaal 6 maanden geleden zijn.

5// KOSTELOZE VERVANGING

Kosteloze vervanging indien beschadigd.
(max. 2 maandlenzen of 2 x 5 daglenzen per jaar)

6// S.O.S.-BOX

S.O.S.-box (min. waarde € 25) met reservelenzen (2 maandlenzen of 2 x 5 daglenzen) en een flesje vloeistof: laat 1 maand op voorhand weten wanneer je vertrekt en de S.O.S.-box ligt voor je klaar.

7// ÉÉN MAANDELIJKS BEDRAG

Dit alles voor slechts één maandelijks bedrag! Wij geven je om de 6 maanden een seintje wanneer je nieuwe lenzenpakket klaar ligt.
Alle controles, advies, aanpassingen, vervangingen etc. zijn inbegrepen in je maandelijks bedrag.
Het maandelijks bedrag kan enkel vermeerderd of verminderd worden indien je overschakelt naar een ander type lens.
De permanente opdracht of domiciliëring kan je te allen tijde opzeggen.

GELDIG VOOR ALLE LENZEN BINNEN HET CONFORTISSIMO SERVICEPLAN!